fillestan.ir فایلستان دات آی آر ......... خوش آمدید . در صورت داشتن هرگونه مشکل در خرید یا دانلود فایل با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید. با تشکر ...... سایت در حال تکمیل شدن است ..... کلیه محصولات به زودی

پاورپوینت تولید ماکارونی 50 اسلاید

پاورپوینت تولید ماکارونی 50 اسلاید
•پس از cooling system سیلوی بسته بندی قرار دارد که در این قسمت ماکارونی در 5 طبقه که هر طبقه تقریباَ 1 تن ظرفیت دارد ذخیره می گردد . در این قسمت عملیات خاصی بر روی ماکارونی انجام نمی گیرد . بعد از سیلو وارد بسته بندی گردیده و در اینجا استیک از ماکارونی جدا گردید و روی یک نوار شیار دار به  سمت تیغه های برش حرکت می کند پس از برش به اندازه دلخواه قسمت عصائی آن جدا شده و قسمت برش خورده توسط یک بالابر کاسه ای به سمت دستگاه های بسته بندی هدایت می شود و در هر کدام قسمت های بسته بندی که مورد تقاضا باشد تخلیه می گردد و عملیات بسته بندی بر روی آن صورت می گیرد


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
توجه: خرید کمتر از 10,000 تومان مشتری گرامی ، برخی بانک ها از جمله بانک ملت اجازه خرید اینترنتی با مبلغ کمتر از 10000 تومان را نمی دهند باتوجه به قیمت این محصول اگر در پرداخت مشکلی داشتید از کارت سایر بانک ها برای پرداخت استفاده کنید.
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
makarooni_2116159_9829.zip41.7 MB





پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی 25 اسلاید

پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی 25 اسلاید رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود  دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود 28% ودارای ph اسیدی در حدود3/4 می باشد.3%-2% نمک به آن افزوده می شود وبه دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت درختان میوه 28 اسلاید

پاورپوینت درختان میوه 28 اسلاید درخت میوه به درختی اطلاق می شود که دارای میوه می باشد. ساختارهایی که ازتخمدان رسیده یک گل که دارای یک یا چند دانه است تشکیل شده است. بنابراین چون تمام درختان گیاهان گلدار میوه تولید می کنند ( همه درختان بجز سرخس درختی و بازدانگان) این اصطلاح در باغداری در مورد درختانی بکار می رود که میوه آنها مورد مصرف غذایی انسان قرار می گیرد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت دستگاه برداشت هندوانه 18 اسلاید

پاورپوینت دستگاه برداشت هندوانه 18 اسلاید تاریخچه هندوانه کشت هندوانه در شرایط دیم زمان برداشت برداشت به روش سنتی و معایب روش ماشینی ( معایب و مزایا آن ) معرفی دستگاه توصیه اقتصادی و قیمت محصول ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

پاورپوینت اندازه‌گیری درصد تشکیل میوه پسته رقم اکبری 10 اسلاید

پاورپوینت اندازه‌گیری درصد تشکیل میوه پسته رقم اکبری 10 اسلاید یک درخت پسته رقم اکبری انتخاب شد و 4 شاخه در چهار جهت شمال، جنوب، شرق و غرب انتخاب شد و در هر شاخه یک خوشه انتخاب شد تعداد گل در هر شاخه شمارش شد و پس از آن 3 مرتبه و با فاصله‌ی زمانی یک ماه در ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد تعداد میوه‌های تشکیل شده و باقی‌مانده روی هر خوشه شمارش شد و پس از آن درصد تشکیل میوه برای هر خوشه محاسبه و از آن‌ها میانگین گرفته شد و درصد تشکیل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت اثر محلول پاشی بُر بر درختان بادام 25 اسلاید قابل ویرایش

پاورپوینت اثر محلول پاشی بُر بر درختان بادام  25 اسلاید قابل ویرایش کاربرد بُر در برگ‌ها سبب افزایش معنی دار جوانه‌زنی گرده‌ها شد. سطوح مختلف بُر در محیطی که بُر به آن اضافه شده بود باعث کاهش ترکیدگی لوله گرده نسبت به محیط بدون بُر شد، به استثنای بیش‌ترین میزان بُر که اندکی ترک لوله گرده را فزایش داد.   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت محلول پاشی بُر در درختان بادام و تأثیر آن بر کیفیت دانه گرده 24 اسلاید قابل ویرایش

پاورپوینت محلول پاشی بُر در درختان بادام و تأثیر آن بر کیفیت دانه گرده 24 اسلاید قابل ویرایش این مطالعه به منظور بررسی جوانه‌زنی دانه گرده در شرایط invivo و invitro با کاربرد محلول‌پاشی بُر انجام شد. که در آن کاربرد بُر برای درختان گرده افشانی  شده باز منتهی به افزایش چشمگیر در بار محصول شد.   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان